Egendesignede kalendere

La en gave de har lyst til å vise frem hver dag hele året. 

Ofte stilte spørsmål

Spm.: Hvordan lager jeg en tilpasset kalender?  
Svar: Begynn med å velge en tilpassbar kalender som passer til stedet den skal brukes. Deretter kan du se gjennom temamalene våre og laste opp favorittbildene dine. Du kan vise ett bilde hver måned eller lage en kollasj med egne oppsettsalternativer. Når du er ferdig med designet, tar vi oss av trykkingen og sender kalenderen rett hjem til deg.

Spm.: Hva slags bilder bør jeg laste opp i den tilpassede kalenderen?
Svar: Vær kreativ! Bruk bildene fra den siste ferien deres, bilder av barna eller de firbente vennene deres. Kanskje du har tatt noen fine landskapsbilder i det siste også?  

Spm.: Hvilken type bildekalender bør jeg velge? 
Svar: Vi anbefaler at du velger en kalender som passer på kontoret, pulten din eller hjemme. En stor veggkalender er til god hjelp for familier som må holde orden på mange timeplaner og aktiviteter. En skrivebordskalender er et must for dem som arbeider hjemmefra. Magnetkalendere passer perfekt til kjøleskapet, mens veggkalendere med 12 av favorittbildene dine og egne ikoner for bursdager og andre viktige datoer er omtenksomme gaver til familie og venner.

Spm.: Er personlige kalendere bra julegaver? 
Svar: Ja, så absolutt! Tilpassede kalendere er den perfekte julegaven. Slike kalendere lar dem du er glad starte hver måned med et nytt bilde eller et hyggelig minne.

Spm.: Får jeg se hvordan fotokalenderne ser ut før jeg bestiller?
Svar: Ja. Du kan kontrollere designet på den tilpassede kalenderen din før du bestiller ved å trykke på PDF-visningsknappen.

Gled deg over gamle minner og skap nye: Når du lager din egen kalender, kan du gjøre begge deler.

Denne julen kan du hjelpe venner og familie og få orden på avtaler og viktige datoer. Lag en flott, egendesignet kalender med yndlingsbildene dine, og gjør det enklere å få oversikt over viktige oppgaver og avtaler gjennom hele året.

Hvis du er på jakt etter en gave, har du funnet det du trenger. Gi besteforeldrene 12 måneder med babybilder (ja, firbente babyer teller også). Overraske bestevennen din med gruppebilder fra skoletiden. Eller gled partneren din med fine bilder av barna, feriebiler eller gamle familieportretter.

Enten du er på jakt etter en klassisk veggkalender eller en kalender til skrivebordet på kontoret, kan du enkelt lage en kalender for 2022 som de kommer til å elske. Velg blant en rekke temaer, farger og mønstre. Du kan også markere spesielle dager som en bursdag eller et jubileum. Kanskje er du i ferd med å starte en ny tradisjon med en årlig familiekalender, trykt med flotte farger på kvalitetspapir.