Egendesignede kalendere

Lag en gave de har lyst til å vise frem hver dag, hele året. 

Ofte stilte spørsmål

Spm.: Hvordan lager jeg en egendesignet fotokalender?  
Svar: Begynn med å velge en fotokalender som passer til stedet den skal brukes. Deretter kan du se gjennom temamalene våre og laste opp favorittbildene dine. Du kan vise ett bilde hver måned eller lage en kollasj med egne oppsettalternativer. Når du er ferdig med designet, tar vi oss av trykkingen og sender fotokalenderen rett hjem til deg.

Spm.: Hva slags bilder bør jeg laste opp i kalenderen?
Svar: Bruk bilder fra den siste ferien, bilder av barna eller firbente venner. Kanskje har du også noen fine landskapsbilder?  

Spm.: Hvilken type fotokalender bør jeg velge? 
Svar: Vi anbefaler at du velger en kalender som passer på kontoret, pulten eller hjemme. En stor veggkalender er til god hjelp for familier som må holde orden på mange timeplaner og aktiviteter. En skrivebordskalender er et must for dem som arbeider hjemmefra. Magnetkalendere passer perfekt til kjøleskapet, mens veggkalendere med 12 av favorittbildene dine og egne ikoner for bursdager og andre viktige datoer er omtenksomme gaver til familie og venner.

Spm.: Er egendesignede fotokalendere fine julegaver?  
Svar: Absolutt! Egendesignede kalendere er en perfekt julegave. Slike kalendere lar dem du er glad starte hver måned med et nytt bilde eller et hyggelig minne.

Spm.: Får jeg se hvordan fotokalenderne ser ut før jeg bestiller?
Svar: Du kan kontrollere designet på den tilpassede kalenderen din før du bestiller ved å trykke på PDF-visning.

Gled deg over gamle minner og skap nye: Når du lager din egen kalender, gjør du begge deler.

Denne julen kan du hjelpe venner og familie og få orden på avtaler og viktige datoer. Lag en flott, egendesignet kalender med uker og favorittbildene dine, og gjør det enklere å få oversikt over viktige oppgaver og avtaler gjennom hele året.

Hvis du er på jakt etter en gave, har du funnet det du trenger. Gi besteforeldrene 12 måneder med babybilder (ja, firbente babyer teller også). Overrask bestevennen din med gruppebilder fra skoletiden. Eller gled partneren din med fine bilder av barna, feriebiler eller gamle familieportretter.

Enten du er på jakt etter en klassisk veggkalender eller en fotokalender til skrivebordet på kontoret, kan du enkelt lage en kalender for 2022 som de kommer til å elske. Du kan også markere spesielle dager som en bursdag eller et jubileum. Kanskje starter du en ny tradisjon med en ny familiekalender hvert år, trykt på papir av førsteklasses kvalitet og med flotte farger?