Personlige julegaveideer til alle på julegavelisten

​Jul handler om kjente og kjære – enten ved å være sammen eller ved sende omtenksomme gaver og hilsener. Akkurat nå er det viktigere enn noen gang å vise at man bryr seg. Høytiden er derfor perfekt for å tenke litt ekstra på dem som er viktige for deg og vise dem hvor mye de betyr for deg.

Julestria er som vanlig en travel tid. Vi har mye å gjøre før jul, for ting skal planlegges og julegaver skal kjøpes inn. Men det siste du ønsker er å stå i lange køer for å plukke noe fra en hylle. Noe som ikke føles personlig i det hele tatt. Den du skal gi gaven til, betyr jo noe helt spesielt for deg. Så hvorfor ikke gjøre det personlig i år? Vis dem du er glad i at du virkelig kjenner dem ved å gi dem noe de kommer til å sette pris på.

Det trenger ikke være vanskelig eller tidkrevende å gi bort noe med omtanke bak. Det finnes mange raske og enkle måter å lage unike og personlige gaver på til alle du er glad i. Vi dem hvor mye du bryr deg uten å sette til side alt det andre du har å gjøre.

Til å begynne med kan du ta en titt på disse flotte gavene som kan tilpasses. Deretter viser vi deg hvordan du kan lage den perfekte gaven til hver enkelt på listen din – på morsomt vis.

  1. TIlpassede fleecepledd
  2. Fotobøker
  3. Kopp med bilde
  4. Personlige puter
  1. Julekort
  2. Veggkalendere
  3. Trykk på lerret
  4. T-skjorter

1. Lag et personlig fleecepledd til jul.

Gi bestevennen din som alltid fryser litt ekstra (hjerte)varme med et fleecepledd – tilpass det med et morsomt eller søtt bilde som vekker minner. Et pledd i full farge er praktisk, men også svært personlig minner dem på hvor koselig juletiden er. Har du for mange minner å velge mellom? Lag et bildekollasj ved hjelp av enkle maler og legg til egen tekst.

2. Del favorittminnene dine med dem du er glad i gjennom fotobøker.

Bruk morsomme bilder fra året som gikk og lag en fotobok. I år setter de enda mer pris på de «perfekte øyeblikkene». Du kan bruke minnene til å lage unike fotobøker til dem du er glad i. Fotobøker til dem du er glad i samler viktige minner som de kan ta frem på nytt og på nytt.

3. Inspirer en venn eller kollega med en kaffekopp.

Hvis du er på utkikk etter en gave til uttrykksfulle folk i livet ditt, kan du designe en kaffekopp som reflekterer hvem de er. Velg et bilde fra favorittplassen deres, et blinkskudd av noen de er glad i eller et kjæledyr. Ingenting slår det å ta fram en kopp om morgenen og bli påminnet om hvor glade dere er i hverandre.

Tips fra Vistaprint

Gi kopper til kunder eller ansatte? Husk å legge til bedriftslogoen slik at de ser den hver dag, hele året.

4. Gjør hjemmet ekstra koselig med en tilpasset pute.

Gi bort tilpassede puter... med bilder på hver side! Slike gaver er en perfekt måte å bruke blinkskudd fra bursdager, bryllup, ferier og familiesammenkomster og ta vare på de gode minnene hver dag.

5. Send et julekort som «oser av dem».

Del julestemningen med et oppriktig ærlig og tilpasset julekort. Det finnes så mange måter å tilpasse kortene på, som for eksempel sølvfolie eller pregede kanter, og et julekort er en enkel og rimelig måte å spre juleglede på... samtidig som du viser at du tenker på dem du er glad i, selv om dere ikke kan møtes fysisk.

6. Gi bort smil som varer hele året rundt takket være en tilpasset veggkalender.

Vis noen du er glad i at du tenker på dem hele året. Kalendere trenger ikke bare ha bilder av barna ... la kreativiteten komme til uttrykk gjennom flotte mønstre, inspirerende sitater, landskapsbilder, interne vitser og morsomme bilder av din gjeng. Dette vil helt garantert sette et personlig og stilig preg på kalenderen i tillegg til at den gjøre nytte for seg.

7. Lag trykk på lerret av barnas kunstverk.

Barn lager så mye fint, men det kan være vanskelig å få vist det fram skikkelig (med mindre du henger opp kunsten på kjøleskapet). Ta heller bilder av kunstverkene eller skann det for å gjøre produksjonen deres tredimensjonal med trykk på lerret. Trykk på lerret er omtenksomme og unike gaver til foresatte, besteforeldre, onkler, tanter, venner og andre. Og tenk hvor stolt barna kommer til å bli når de ser kunstverket bli vist frem!

8. Gå for en fotogave som kan brukes, nemlig T-skjorten!

Lag en fullstendig tilpasset T-skjorte til noen du er glad i. Lag en skjorte med bilder av barna (en flott gave til besteforeldre) eller av kjæledyret (helt ideelt for noen som har dyr). Eller summer opp året som gikk med litt humor. Tok du og bestevennen din en morsom tur eller hadde en artig spillkveld hjemme? Lag en T-skjorte som bringer minnene tilbake. Giftet søsteren din seg? Last opp ett av bildene fra bryllupet eller fra utdrikkingslaget hennes.

Start shoppingen