Vinylbannere

Kraftig design vises i sterkt fargetrykk på robuste vinylbannere. Smart til både innen- og utendørs bruk.
God lesbarhet
Innendørs/utendørs
Vinyl 370 eller 426 g.)
Bestill nå

Roll-up-bannere

Sammenleggbare og formåndsmonterte vinylbannere er enkle å sette opp og er godt egnet til gjentatt bruk innendørs.
Raskest oppsett
Innendørs bruk
Vinylbannere med stativ og bæreveske
Bestill nå

Tekstilbannere

Det tynne, tettvevde stoffet gir et skarpt og varig trykk og en glatt overflate. Best til arrangementer innendørs.
Flott til visning av bilder
Innendørs bruk
Lett, sammenleggbar polyester
Bestill nå

Mesh Bannere

Trenger du et utendørsalternativ? Robuste, doble nettingbannere er produsert i vevd polyester som slipper vinden gjennom.
Best med hensyn til vind/utendørs
Utendørs bruk
Vevd polyester-mesh
Bestill nå

Skal du få nye kunder, må du bli lagt merke til. Våre skreddersydde bannere kan hjelpe deg.

Vil du bli mer synlig? Et skreddersydd banner tiltrekker seg blikk fra forbipasserende og mulige kunder, spesielt på områder med høy trafikk og på messer og arrangementer. Vi tilbyr profesjonelle bannere til alle anledninger – konferanser, butikkarrangementer eller offentlige tilstelninger – du velger selv farger og design.

Først klikker du på den type banner som passer best til ditt prosjekt. Våre klassiske, hengende vinylbannere leveres i ulike størrelser, og vi har varianter både til innen- og utendørs bruk. Hvis du ofte er på messer og innendørsarrangementer, kan det være lurt å velge våre roll-up-bannere som er både enkle å sette opp og ta ned. Banneret leveres forhåndsmontert på stativ og i en robust bæreveske. Jobber du utendørs? Med et banner i vevd polyesternetting er du klar uansett vind- og værforhold. Det er også UV-resistent. Uansett hvilken du velger, så vil et profesjonelt banner imponere, og det er laget for å vare.

Ofte stilte spørsmål

SP: Hvordan skal jeg velge mellom netting, vinyl og roll-up-bannere? Hva er forskjellen?
SV. Bannerene våre er designet med tanke på ulik bruk. Så når du skal velge banner, bør du spørre deg selv om hvor og hvordan du skal bruke den.

• Til utendørs bruk: Nettingbannere er beregnet på utendørsbruk. Robust, vevd polyesternetting slipper vinden gjennom og tåler både regn og sol. Våre 426 g vinylbannere kan også bruks utendørs – et godt alternativ til for eksempel bannere ved store åpninger for eksempel.
• Til innendørs bruk: Roll-up-bannerne våre passer perfekt til arrangementer eller steder der det ikke er så stor plass. Eller, hvis du har tilgang til en vegg, er våre 370 g vinylbanner et solid valg til salgsbannere eller speiselle utstillinger.

SP: Hvordan vil designet mitt se ut på henholdsvis netting og vinyl?
SV: De små hullene gjør nettingbannerne litt transparente og ikke fullt så iøynefallende som vinyl. Netting er egnet til store bokstaver og bilder. Hva med en mer kompleks design? Da kan det hende du bør velge et vinylbanner.

SP: Leveres banneret med maljer?
SV: 1,3 cm metallmaljer er inkludert i alle nettingbannere. Du kan også få maljer på vinylbannere hvis du vil, det avhenger av hvordan du skal bruke dem. Det er ikke behov for maljer på roll-up-bannere.

SP: Hvor plasseres maljene på banneret? Hvor mange er det? 
SV: Hvis banneret har maljer, er de plassert opp og ned med rundt 50 cm mellom hver. Antall maljer avhenger av størrelsen på banneret.

SP: Jeg trenger et banner i en spesiell størrelse. Kan jeg bestille en spesialtilpasset størrelse?
SV: Per i dag tilbyr vi ikke spesialtilpassede størrelser. Nei, men med vårt store utvalg av størrelser, er det stor sjanse for at et av alternativene våre dekker dine behov.

SP: Jeg har allerede et bannerstativ. Kan jeg kjøpe et banner som passer til det?
SV: Ikke for øyeblikket. Men vi kan tilby andre vertikale stativer som kan brukes sammen med vertikale vinylbannere. Stativene H, L og X skan brukes til vinylbannere.

SP: Kan jeg få bannere med trykk på begge sider?
SV: Roll-up-bannere kan leveres med trykk på begge sider. Per i dag leverer vi bare hengende netting- og vinylbannere med trykk på en side.

Ideer og råd

Praktiske tips og inspirerende historier om hvordan man kan fremstå profesjonell og åpne opp for nye muligheter

Slik lager du et banner til bedriften din

Det er enkelt å lage et skreddersydd banner som kundene legger merke til og som du er stolt av selv.
Lær hvordan

Vistaprints guide til skiltdesign

Føler du deg usikker? Vi hjelper deg. Les de proffe tipsene til bannerekspertene våre.
Les mer

Fra butikkutstillinger til messer og utendørsarrangementer, våre skreddersydde bannere sørger for at du blir lagt merke til. Gjør maksimalt ut av førsteinntrykket.

Personlig tilpassede bannere