Invitasjoner og kort

• Massevis av størrelser og papirkvaliteter å velge mellom
•Profesjonelle designer for nesten alle typer arrangementer
• Fargede, hvite eller egendesignede konvolutter tilgjengelig

Velg enkle eller doble kort
Enkelt
Dobbelt
Størrelse
21 x 9,5 cm
13,9 x 10,7 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm
Velg din overflate
Ingen
Relieff-folie
Velg papirtype
Standard matte
Lin
Resirkulert matt
Premium glanset
Premium matt
Perlemorspapir
Premium silk matte
Velg formatet du vil ha
Avrundet
Standard
Velg farge på folien din
Gull
Ingen
Retning
Horisontal
Vertikal
Antall
Pris kr 91,00 ...

Prisen er inkl. mva

Produktspesifikasjoner

Materialer, beskjæring, marger, etc.

Gjør folk spent med en interessant invitasjon.

Enten du skal arrangere en stor fest eller en liten sammenkomst, så har vi akkurat det du er ute etter. Velg blant et stort utvalg av profesjonelt designede invitasjoner og kort, og finn en stil som passer perfekt til ditt arrangement. Legg til personlig og viktig informasjon. I tillegg kan du velge matchende konvolutter hvis du vil, enten hvite eller konvolutter i farget papir eller en annen papirkvalitet. Du kan også droppe konvolutter helt hvis du ønsker en mer miljøvennlig løsning. (Du får mulighet til å velge konvolutt etter at du har designet invitasjonen eller kortet ditt.)

Tilgjengelige papirtyper

  • Standard matt (250 g/m²): Denne attraktive (og rimelige) papirtypen gir god lesbarhet og er lett å skrive på. Få en glatt overflate og skarp tekst, med silkebelagt for- og bakside.
  • Premium matt (270 g/m²): Den glatte, myke overflaten har matt forside og silkebelagt bakside. De skarpe fargene gir designen et trendy og moderne utseende.
  • Premium glanset (350 g/m²): Med sin iøynefallende glans er dette papiret det mest skinnende vi har. Det gir flotte kontraster som virkelig fremhever bilder og fargerike illustrasjoner. Dessuten er det lett å skrive på den matte silkebelagte baksiden.
  • Lerret (270 g/m²): En myk og tekstilaktig struktur er helt spesielt. Det vevde mønsteret på kryss og tvers i papiret skaper et varig inntrykk hos kundene.
  • Resirkulert matt (270 g/m²): Dette miljøvennlige papiret har et kunstnerisk og kreativt preg. Det 100 % resirkulerte og strukturerte papiret er perfekt for enkle design med mye tekst.
  • Perlemorspapir (270 - 350 g/m²): En reflekterende, oppsiktsvekkende overflate gir denne papirkvaliteten en flott glans. Glitterflaten fungerer best med lyse farger og en luftig design.
Del en omtale og se hva andre kunder sier.
Garantert fornøyd
Hver gang, uansett. Hvis ikke finner vi en løsning.