Notatblokker

For bedriftsnotater, handlelister og mer
  • Velg blant hundrevis av design i full farge
  • Praktiske størrelser på 10,7 cm x 13,9 cm, 50 ark per blokk
Notatblokker
Bakside
Papp
Magnet
Antall
Pris kr 102,00 ...

Prisen er inkl. mva

Produktspesifikasjoner

Materialer, beskjæring, marger, etc.

Gjør hver melding til noe spesielt.

Notatblokker med personlig trykk er en flott måte å gjøre påminnelser mer morsomme på eller gi kontorrekvisita et mer profesjonelt utseende. Bruk dem til alt, fra handlelister til møtenotater. Tilpass med logo, firmanavn eller spesielle meldinger og bilder for venner og familie.

Personlig tilpassede notatblokker er lette å designe og praktiske å pakke eller oppbevare. Velg blant vårt store utvalg av maler eller last opp din egen design. Du kan velge en bakside av papp for et rimelig alternativ eller en bakside med magnet til å henge på skrivebord, kjøleskap og mer. Vil du prøve våre personlig tilpassede notatblokker før du bestiller et større opplag? Du kan bestille én enkel notatblokk for å se hva du synes.  

Spørsmål og svar

SP: Har notatblokken et hardt omslag?
SV: Nei. Det første arket er begynnelsen på notatblokken.

SP: Kan jeg få en tilpasset design?
SV: Ja, du kan klikke på “La oss hjelpe deg med designen” på siden for personlig tilpassede notatblokker og sende en forespørsel. Ekspertdesignerne vil prøve å lage det du ønsker.

SP: Kan jeg bruke min egen design?
SV: Ja. Etter at du har valgt materialet for baksiden og antall, klikker du på “Begynn utformingen” og da får du muligheten til å laste opp din egen notatblokk-design.

SP: Kan jeg se hvordan designen blir før jeg legger inn bestillingen?
SV: Ja, vi tilbyr en forhåndsvisning i PDF som lar deg se hvordan notatblokk ser ut når det er ferdig trykket. Da kan du kontrollere for feil før du fullfører bestillingen din. På designsiden trykker du på “Forhåndsvisning”-knappen i toppmenyen.

SP: Hva gjør jeg hvis det er en skrivefeil eller designfeil på min egendesignede notatblokk?
SV: Hvis bestillingen din ikke er akkurat som du lagde den, erstatter vi den uten problem. Bare ta kontakt med kundeservice via telefon, chatt eller e-post, så fikser vi det. 

Del en omtale og se hva andre kunder sier.
Garantert fornøyd
Hver gang, uansett. Hvis ikke finner vi en løsning.